Loco har gått konkurs, og det er dermed ikke mulig å handle i nettbutikken lenger.
 • %
  Opptil 60% lavere pris

  enn konkurrentene

 • local_shipping
  Fri frakt

  over 399,-

 • star
  Ekte merkevarer

  100% garantert

Salgs- og leveringsbetingelser

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer (produkter) fra www.loco.no til forbrukere. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. For å kunne handle på www.loco.no må du ha fylt 18 år.

 

 1. Parter

Selger er: LOCO.NO, CG Trading AS, Fornebuveien 40, 1336 Lysaker, registrert i Brønnøysund-registeret med org.nr: 918 381 139, epost: kundeservice@loco.no, og blir i det følgende benevnt “vi” eller “oss”. Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt “du”, “deg”, “din” eller “ditt”.

 

 1. Bestillings- og avtaleprosess

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nedenfor. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan akseptere eller takke nei til. Du har likevel rett til å gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling såfremt denne er i samsvar med det vi har tilbudt. Unntak kan forekomme, se pkt. 3.

 

 1. Opplysninger gitt i nettbutikken/ utsolgte varer

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. Videre tas det forbehold om kansellering av ordrer beregnet for videresalg.

 

 1. Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift.

Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m. Vi forbeholder oss retten til å forandre priser på produkter som er i kampanjer o.l. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt som ikke skyldes feil (se nedenfor) får ikke tilbakevirkende kraft. Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra LOCO.NO sin side, i annonser o.l. og/eller i nettbutikken som er større enn 15% av normal utsalgspris, kan LOCO.NO ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

 

 1. Frakt

Varene sendes direkte til postkassen din såfremt det er plass til pakken i postkassen. Du varsles på e-post når varene er sendt fra vårt lager.

Hvis pakken er for stor for postkassen, har høy verdi eller forpakning som ikke tåler harde støt, vil varene sendes som klimanøytral pakke, og du kan hente den på postkontoret/post i butikk. Hvis bestillingen sendes som klimanøytral pakke, spores forsendelsen. Du mottar da en SMS med sporingsnummer slik at du kan følge forsendelsen din fra vi sender den, til den kommer frem.

Vanlig leveringstid, uavhengig av leveringsalternativ, er 2-4 hverdager.

NB: Omkostninger for uavhentede pakker faktureres kunde med minimum. kr.199,- avhengig av fraktkostnader.

 

 1. Betaling

Ved bestilling kan du velge å betale med kort eller faktura.

Kortbetaling

Din korttransaksjon sendes kryptert gjennom vår leverandør Klarna Bank AB. Dette gjør det sikkert for deg å betale uten at du trenger å bekymre deg for at din kortinformasjon skal havne på avveie. Ved betaling med kort må du oppgi kortnummer, kortets utløpsdato, CVC-kode og for visse kort, 3D Secure-kode.

Kortnummer lagres ikke av loco.no etter gjennomført transaksjon. Det totale beløpet for din bestilling belastes direkte på din konto. Skulle vi være utsolgt for en eller flere varer i din bestilling, vil beløpet bli refundert av Klarna.

Klarna Faktura, Delbetaling og Konto

I samarbeid med Klarna Bank AB, tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger Klarna som betalingsmåte sendes faktura samme dag som varene sendes fra vårt lager. Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. Faktura forfaller etter 14 dager.

Du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Når du har fått fakturaen kan du velge å delbetale opp til 24 måneder. Ved delbetaling tilkommer den rentesatsen Klarna har satt. Du anbefales derfor å sjekke Klarna sine vilkår og rentesatser før avtale inngås.

Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittsjekk. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres et purregebyr (pr august 2017 er dette på kr 70,-), samt forsinkelsesrente.

For å se fullstendige vilkår for Klarna se linkene nedenfor:

Vilkår ved bruk av Klarna Faktura

Vilkår ved delbetaling med Klarna Konto

Har du spørsmål om Klarnas betalingsløsninger, kan de kontaktes på telefon 21 01 89 91.

For informasjon om tilbakebetaling, se under punkt 10 om angrerett.

 

 1. Ekspedering av ordre/ Leveranse

Bestiller du før kl. 12.00 blir ordren pakket og sendt samme dag. I motsatt fall blir pakken sendt påfølgende virkedag. Har du valgt en annen leveringsmetode enn “i postkassen” vil den leveringstiden gjelde.

Vi sender ikke varer til utlandet. Vi sender til Svalbard, men da koster frakten fra kr 99,-.

Har du ikke mottatt pakken din innen 10 virkedager, ta kontakt med oss på epost: kundeservice@loco.no

 

 1. Personopplysninger

LOCO.NO er ansvarlig for de personopplysningene du som kunde gir til oss. Denne informasjonen blir brukt for å gi deg best mulig service og for å gi deg gode tilbud fra oss. Vi gir ikke opplysninger om deg videre til noen utenfor Cosmetic Group. Personopplysningene vil kunne brukes så lenge du er aktiv kunde hos LOCO.NO. De vil bli oppbevart inntil du sletter opplysningene selv eller ber om at de blir slettet. Behandlingsansvarlig hos LOCO.NO er; Are Berg, Fornebuveien 40, 1366 Lysaker, e- post: are@loco.no.

LOCO.NO behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Som kunde hos LOCO.NO nettbutikk, samtykker du til at dine personopplysninger, samt opplysninger om dine kjøp som gjøres hos LOCO.NO, innhentes, lagres og behandles for å administrere kundeforholdet, optimalisere våre tilbud og forbedre vår kundeservice. I denne forbindelse innhenter vi og behandler dine personalia, kontaktinformasjon og opplysninger om hvilke produkter du har kjøpt. Vi vil behandle dine personopplysninger i en periode på inntil 24 måneder. Personopplysningene vil også kunne behandles som grunnlag for markeds- og kundeanalyser samt for kundetilpassede medlemstilbud som er satt sammen av dine personalia og kjøpshistorikk. Opplysningen overføres ikke til noen tredjepart uten ditt samtykke, med unntak for til Klarna (fakturering og inndrivelse).

Som kunde har du rett til å få vederlagsfri informasjon fra LOCO.NO om hvilke personopplysninger som behandles av LOCO.NO, samt få disse rettet og/eller supplert. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket til ovennevnte behandling da det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, med mindre opplysningene skal eller kan oppbevares utover dette som følge av lov.

Som kunde hos LOCO.NO nettbutikk, samtykker du til at LOCO.NO kan benytte elektroniske kommunikasjonsmidler for å kommunisere med deg om forhold av betydning for kundeforholdet, sende deg nyhetsmail og markedsføring for tilbud, tjenester og varer. De som ikke ønsker å motta adressert reklame og tilbud, eller kan når som helst kontakte LOCO.NO og kreve at denne markedsføringen stanser. Man kan også selv melde seg ut nederst på våre nyhetsmailer.

Du er ansvarlig for å holde medlemsopplysningene dine oppdaterte til enhver tid. Du har tilgang til å endre dem på LOCO.NO. LOCO.NO fraskriver seg ansvar for ethvert problem som måtte oppstå som følge av feil i opplysninger du har registrert. Henvendelser om dine personopplysninger kan rettes til LOCO.NO kundeservice via e-post: kundeservice@loco.no.

 

 1. Reklamasjon

Dersom en vare har feil eller mangler kan du enten kreve omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet i henhold til Forbrukerkjøpsloven. Reklamasjonsfristen er normalt 2 år etter at du mottok varen. Dersom varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år utvides reklamasjonsfristen til 5 år. For å kunne gjøre en mangel gjeldende må vi få beskjed i rimelig tid etter at du oppdaget eller burde ha oppdaget feilen. Du har alltid reklamert tidsnok dersom det skjer innen 2 mnd fra mangelen ble oppdaget eller burde blitt oppdaget. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om Forbrukerkjøp (Forbrukerkjøpsloven).

For informasjon om tilbakebetaling og retur av varer, se punkt 10 om angrerett.

 

 1. Angrerett

Forbruker kan gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at tjenesteyter har oppfylt sin opplysningsplikt ihht. angrerettloven og varen er mottatt. Fristen løper ut 12 måneder etter utløpet av den opprinnelige angrefristen dersom opplysninger om angreretten ikke er gitt. Forbruker må gi melding til tjenesteyter dersom angreretten benyttes. Fristen anses overholdt dersom meldingen er sendt innen fristens utløp. Det stilles ikke formkrav til meldingen, men denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt, plikter tjenesteyter å tilbakeføre alle faktiske kostnader som er belastet forbruker. Returkostnader må imidlertid forbruker bære, med mindre tjenesteyteren har misligholdt avtalen, eller tjenesteyteren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte vare ikke var tilgjengelig.

Angreretten forutsetter, at varen returneres i samme stand som ved mottakelsen, dvs. i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand. Varer som av hensyn til helsevern eller hygiene er forseglet, er ikke egnet for retur dersom forseglingen er brutt etter levering ref. angrettsloven §22 g). Dersom angreretten gjelder varer som ikke faller inn under dette punktet, vil LOCO.NO kunne kreve kompensasjon for verdiforringelsen dersom forbrukeren bruker eller undersøker varen(e) på en måte som går utover normal og nødvendig undersøkelse.

 

Tilbakebetaling ved angrerett og reklamasjon

 • Kort

Dersom du skal motta penger i forbindelse med en retur, vil du motta beløpet via samme betalingsmedium som du betalte med.

 • Klarna Faktura

Hvis du har betalt din faktura, men angrer på kjøpet ditt, vil du få et tilgodebeløp hos Klarna. Klarna vil tilbakebetale beløp til samme konto som betalingen kom fra. Har du spørsmål vedrørende din faktura, ta kontakt med Klarna på telefon: 21 01 89 91 eller epost: info@klarna.se. Du kan også besøke Klarna på www.klarna.com.

 

 1. Retur av varer

Ved retur av varer i forbindelse med reklamasjoner og angrerett, sendes varene til:

CG Trading (Loco.no)
Betongveien 12
3302 Hokksund

Har du spørsmål om angrerett eller reklamasjon, kontakt oss gjerne på e-post: kundeservice@loco.no

 

Gebyr ved uavhentede ikke-forskuddsbetalte varer

Dersom du ikke henter varen du har bestilt, og ikke gir oss beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten, vil du bli belastet med et gebyr på kr 199,- for uavhentede pakker.